Actorul Alexandru Arșinel împreună cu soția s-au au fost infectați cu Covid-19. Ambii au fost internați în spital unde au luptat cu complicațiile infecției. Actorul a vorbit despre experiența de groază prin care a trecut.

Alexandru Arșinel a fost internat în data de 17 aprilie la Institutul „Matei Balș”, fiind infectat cu COVID-19, la două luni după a doua doză de vaccin. Actorul și soția sa au stat o săptămână în spital, după care au fost externați.

Din nefericire, actorul nu s-a vindecat complet și a fost nevoit să revină în spital, unde medicii l-au ținut sub supraveghere până pe 10 mai. După ce a fost externat pentru a doua oară, Alexandru Arșinel a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Actorul crede că vaccinul anti-COVID a fost cel care i-a salvat viața.

”Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că am coronavirus, și eu, și soția mea, și, prin sprijinul dat de Matei Bals, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant.

Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic”, a spus Alexandru Arșinel.

Citeste si:
Tratamentul AstraZeneca nu este eficient în cazul pacienților...
Tratamentul AstraZeneca...

La moment, actorul se simte bine și urmează perioada de recuperare. Alexandru Arșinel este pregătit să revină pe scenă. Primul său spectacol va avea loc pe 15 mai.

”Recuperarea este grea pentru că pornește nu de la stadiul bolii ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există. Iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorința de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte”, a mai spus actorul, potrivit cancan.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.