La vârsta de 22 de ani, Nicole Cherry se simte mai împlinită ca niciodată datorită faptului că urmează să aducă pe lume un copil. Artista, însărcinată în trei luni, a povestit pentru fanii săi întreaga experiență, dezvăluind totodată problemele cu care s-a confruntat de-a lungul celor trei luni.

Nicole Cherry se bucură de fiecare clipă pe care o trăiește alături de iubitul său, Florin, de pisica sa, iar în scurt timp va avea parte de cea mai mare bucurie: un copil.

Artista a povestit fanilor săi întreaga experiență, menționând inclusiv problemele întâmpinate:

„Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. (…) Abia m-am trezit, fix acum 2 minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”, le-a dezvăluit Nicole Cherry fanilor.

Nicole Cherry a povestit și faptul că a început să obosească foarte mult de când este însărcinată:

Nu are o sarcină dificilă, dar Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor că obosește foarte repede în ultima perioadă. „Eu sunt foarte obosită. Am muncit mult astăzi și chiar am nevoie de o pauză, dar sunt fericită că am terminat tot ce mi-am promis. Aproape tot. Mai am un pic de treabă la laptop”, le-a mai mărturisit Nicole fanilor zilele trecute.

Nicole Cherry va avea fată sau băiat?

Artista a dezvăluit de curând sexul copilului pentru fanii săi de pe Instagram, cu ajutorul unei postări:


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.