Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții precedente, după ce a acuzat unele stări de rău. Prezentatoarea de la Kanal D a fost pusă pe perfuzii și a primit îngrijirile corespunzătoare. La scurt timp după primele investigații, vedeta a revenit pe Instagram, acolo unde a oferit detaliii despre episodul nefericit trăit.

Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital în toiul nopții

Prezentatoarea de televiziune și-a speriat urmăritorii de pe Instagram după ce a publicat câteva imagini cu ea pe un pat de spital, arătând că nu se simte bine deloc. Câteva momente au durat și vedeta a venit cu lămuriri. Ea a declarat că nu a fost nevoie să rămână peste noapte sub supravegherea medicilor, întâmpinând doar o criză la stomac, pentru care face acum investigații.

„Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă”, a declarat Ilinca Vandici pentru redacția.ro.

A suferit de depresie postnatală

Ilinca Vandici a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu patru ani, iar de atunci altele sunt coordonatele vieții sale. Vedeta s-a luptat însă cu depresia și nu s-a ferit să ofere fanilor detalii despre problemele întâmpinate după naștere. De altfel, în martie 2021 dezvăluia că încă apelează la ajutorul unui terapeut, pentru a înțelege ce i s-a întâmplat atunci.

Retail jobs

„Nici acum nu-mi vine să cred că am trecut prin așa ceva… A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești! Lucrez de un an cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia postnatală!”, a mărturisit ea într-un interviu pentru Viva!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.