Ilinca Vandici a povestit despre o experiență mai puțin plăcută de la începutul carierei sale. Prezentatoarea de la Kanal D a fost dată la o parte de la panoul unui eveniment monden la care participa.

Ilinca a subliniat că acel moment a făcut-o mult mai ambițioasă și dispusă să muncească pentru a ajunge o femeie de succes și să fie recunoscută de toată lumea.

„Eu nu trăiesc din Facebook și Instagram! Eu am o carieră de 15 ani de zile pentru care sunt remunerată, ceea ce fac pe online este o extensie a job-ului meu, care recunosc că îmi place foarte tare! Pe vremea mea nici audiențele nu erau atât de importante… La începutul carierei mele, pentru mine succesul se măsura în satisfacția lucrului bine făcut și a numărului de oameni care te recunoșteau pe stradă! În egală măsură, dorința și ardoarea cu care se băteau fotografii în momentul în care ajungeai la panou, la un eveniment, să te fotografize, spuneau ceva despre succesul tău.

O să vă povestesc pățania mea, de la începuturile carierei mele în televiziune. Cred că eram la primul eveniment monden invitată, cam la o luna de când apărusem pe micul ecran în postura de prezentator. Am fost dată la o parte de la panou, pentru că nu mă cunoașteau. La acel moment, am suferit foarte tare și mi-am setat ca obiectiv să ajung atât de cunoscută încât oamenii să își dorească să mă aibă prezentă la evenimente și să își dorească să mă fotografieze. La vremea respectivă, acestea erau instrumentele prin care îți puteai măsura celebritatea”, a declarat vedeta potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Lucian Bode, anunț în urma evenimentelor din cadrul Poliției Române
Lucian Bode, anunț în urma...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.