În 2013, după trei ani de căsătorie, Alex Velea și soția lui, Ana, divorțau oficial în fața notarului. Au împărțit rapid bunurile, apoi și-au luat definitiv „adio”. Bulversată după episod, femeia a părăsit România și s-a stabilit în Anglia, unde și-a început o nouă viață. Nici această destinație nu a fost pe placul său, așa că anul trecut a părăsit Londra și a mers în Africa de Sud, unde se află mai mulți membri din familia sa.

Fosta soție a lui Alex Velea s-a mutat din Anglia într-o țară exotică

Alex Velea și Ana și-au încheiat oficial mariajul în 2013. Cei doi și-au împărțit bunurile. La acea vreme, se zvonea că artistul i-ar fi dat fostei partenere suma de 50.000 de euro pentru ca aceasta să își achiziționeze o garsonieră în care să locuiască după separare. În tot acest timp s-a speculat că motivul despărțirii lor a fost relația extraconjugală pe care Velea ar fi avut-o cu Antonia.

Cu toate că a trecut aproape un deceniu de la acel moment, Ana a preferat să rămână în umbră. Absolventă de Economie, aceasta a terminat și a doua facultate, cea de Medicină. Mai târziu, și-a deschis un cabinet de psihologie în București, care însă nu a funcționat extraordinar.

Ulterior, a dat România pe Anglia, conform informațiilor prezentate pe pagina ei de socializare. Nu și-a găsit liniștea nici acolo, astfel că anul trecut a decis să facă o nouă schimbare, care se numește Africa de Sud. Potrivit WOWbiz.ro, femeia este implicată acolo în câteva proiecte umanitare pentru unele zone mai puțin favorizate.

Nași le-au fost Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Alex Velea și Ana s-au căsătorit în anul 2010, iar nași le-au fost Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, care s-au declarat surprinși de decizia finilor de a divorța. Atunci, Andreea i-ar fi luat apărarea Anei și ar fi încercat să le arate tinerilor căsătoriți drumul spre împăcare, motiv pentru care Velea a rupt orice relația cu blondina.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.