Cristina Spătar trece prin momente grele. Cântăreața este în doliu după ce tatăl său a murit, în urmă cu puțin timp, fiind răpus de cancer. Mesajul publicat de vedetă pe Facebook e sfâșietor.

Tatăl Cristinei Spătar a murit de cancer. Cântăreața este în doliu

Părintele solistei a fost diagnosticat anul trecut cu cancer la gât. A urmat tratamente de specialitate, însă a fost răpus de boală. Anunțul a fost făcut chiar de Cristina Spătar pe conturile personale de socializare, unde a publicat o imagine lângă sicriul tatălui său și un mesaj.

„Drum lin spre îngeri, tată....acolo o vei reintalni pe ea......🕊😥”, a notat interpreta în descrierea imaginii, făcând referire la mama sa.

Mai jos, vedeta i-a mulțumit părintelui Ioan Bârgăoanu, protopopul de la Onești, pentru tot sprijinul acordat în această perioadă dificilă.

Mama sa a murit de cancer la colon

Mama Cristinei Spătar a murit pe când artista avea 25 de ani, tot din cauza unei boli necruțătoare. Femeia a fost diagnosticată cu cancer la colon. Inițial, aceasta a mințit-o pe fiică în legătură cu problemele de sănătate. Când a aflat adevărul, artista și-a dus mama în Capitală, pentru a fi operată de urgență. Au urmat intervenția și tratamentele, dar nu a fost de ajuns. Doar trei ani a mai rămas în viață, timp în care cântăreața i-a fost alături zi și noapte celei care i-a dat viață.

„Mama si matusa m-au mintit si apoi mi-au spus ca este bolnava. In final au recunoscut, am ajuns la Bucuresti de la Onesti. Dupa ce s-a operat a urmat calvarul. A trait trei ani, am fost alaturi de ea. Avea dureri groaznice, nu o sa depasesc niciodata acest lucru. A fost o perioada foarte grea, divortul nu m-a marcat asa mult cum m-a marcat moartea mamei.

Mama era blanda, nu ridica tonul, era foarte blanda si incerca sa rezolve totul cu mult calm. Le-am spus copiilor ca bunica lor este in Cer si ne vede mereu. Aida ii seamana mult cu ea. De la ea cred ca este trimisa. Cand o visez, ea ma avertizeaza ca urmeaza sa se intample ceva”, spunea Cristina Spătar într-o emisiune TV.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.