Showbiz 14 Mai 2021 13:18 de Lorena Martin

Cristina Spătar și Tibi Vărzaru s-au despărțit după doi ani de relație, anunțul fiind făcut chiar de artistă!

După ce s-au iubit mai bine de doi ani, Cristina Spătar și Tibi Vărzaru și-au spus adio, fiecare dintre ei continuând pe alt drum. Din spusele artistei, decizia a fost luată de comun acord și nu a dezvăluit foarte multe despre motivele din spatele „pauzei”:

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa (n.r. Tibi), dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.