Roxana Vancea este însărcinată pentru prima oară. Fosta asistentă de la „Neatza” va deveni mamă în toamna acestui an. Atât ea, cât și soțul Dragoș au făcut demersuri pentru a deveni părinți. Bărbatul a renunțat la suplimentele pe care le lua pentru sală, iar vedeta a făcut mai multe investigații medicate întrucât în trecut s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Vestea cea mare a venit mai repede decât se așteptau, a declarat șatena. După mici neplăceri întâmpinate la început, Roxana a intrat în luna a patra de sarcină și se simte excelent. Unde pui că și arată fenomenal?

Roxana Vancea arată excepțional însărcinată în 4 luni. Vedeta și-a scos în evidență burtica de gravidă

Se înmulțesc graviduțele în timp de pandemie, în showbiz. Roxana Vancea a anunțat la finalul lunii mai că este însărcinată. După cea mai recentă ecografie, ea și soțul ei, Dragoș, vor avea un băiețel. Cuplul și-a dorit mult un copil, iar antrenorul de fitness a renunțat la suplimentele pe care le lua zilnic pentru ca iubita să rămână însărcinată cât mai repede.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a povestit Roxana Vancea într-un interiu pentru „Teo Show”, de la Kanal D.

Vedeta a făcut publică și cea mai recentă ecografie, în urma căreia medicul le-a spus că vor avea un băiețel: „După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic”.

Și dacă etapa mai dificlă a trecut, șatena a decis le arate urmăritorilor ei din mediul online activitățile pe care le face acum, dar și câteva imagini din intimitate, cu burtica la vedere. Deloc surprinzător, dat fiind că aceasta are o conduită în ceea ce privește alimentația și acum, dar și fiindcă este o fire sportivă, la un nivel înalt, Roxana arată fenomenal și acum. Pe lângă faptul că radiază de fericire, acesta fiind unul dintre efectele sarcinii, corpul său nu s-a modificat considerabil.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.