Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. De curând, vedeta a anunțat că este însărcinată, iar visul de a deveni mămică i se va îndeplini. Însă, bruneta se confruntă cu unele probleme de sănătate ce nu îi permit să savureze din plin această fericire.

Roxana Vancea, probleme de sănătate în timpul sarcinii

După ce a aflat că este însărcinată, Roxana Vancea și-a făcut un set de analize și urmează indicațiile medicului. Bruneta a renunțat la antrenamentele obositoare și abdomenele cu care era obișnuită înainte. Antrenoarea de fitness se confruntă însă cu durerile de spate care o supără din ce în ce mai mult. Roxana susține că durerile de spate au apărut și din cauza că i-ar fi crescut sânii foarte mult.

„După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic.

Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă ”, a declarat viitoarea mămică.

Cum i-a dat vestea cea mare soțului

Cei doi își doreau de foarte mult timp să devină părinți. Soțui vedetei, Dragoș, ar fi renunțat la suplimentele pe care le lua pentru sală, doar ca să poată avea un copil cu bruneta. Aceștia au dat analize pentru a se asigura, iar minunea s-a întâmplat destul de repede.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede.

Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Citeste si:
Cum a aflat iubitul lui Nicole Cherry că va fi tată?
Cum a aflat iubitul lui...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.