Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor modul în care și-a anunțat iubitul că este însărcinată. Vedeta a amenajat un cadru romantic, însă iubitul său a stricat momentul, așezându-se într-un alt loc al casei.

Nicole Cherry, imediat după ce a făcut testul de sarcină, a amenajat un cadru romantic pentru a-l anunța pe partenerul său și pentru a imortaliza momentul. Florin nu s-a conformat planului pus la cale de artistă și a decis să se așeze într-un alt loc:

Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a povestit Nicole Cherry într-un interviu pentru Antena Stars.

Reacția părinților lui Nicole Cherry

Părinții artistei au fost foarte fericiți să audă că în scurt timp vor deveni bunici. Nicole susține că mereu a fost ajutată și apreciată de aceștia, iar o sarcină nu este decât un motiv de bucurie:

„Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, a mărturisit cântăreața.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.