Omul care l-a păzit pe Fulgy, fiul Clejanilor, s-a hotărât să vorbească în spațiul public despre comportamentul angajatorului său. Samuel Costache este un munte de om, sportiv de performanță, care a avut grijă ca artistul să fie în siguranță la evenimentele unde își manifesta talentul. Cei doi s-au întâlnit în repetate rânduri la diferite petreceri, apoi au devenit mai apropiați, bărbatul devenindu-i bodyguard.

Samuel, bodyguardul lui Fulgy, a vorbit în spațiul public despre cele mai recente acțiuni ale angajatorului său

După ce anterior a fost prins drogat la volan, Fulgy a intrat într-un nou scandal. Tânărul a pășit într-un cazino în timp ce transmitea Live pe Youtube, așa că toată lumea a putut urmări incidentul. El a fost dat afară de paznici pentru că înregistra și nu dorea să poarte mască de protecție. Întâmplarea din centrul comercial l-a făcut să se retragă într-o cafenea, acolo unde a continuat transmisiunea Live. În cadrul acesteia, a început să amenințe mai multe persoane publice, printre care propriul tată, Ioniță de la Clejani, Alex Velea și Antonia.

„În perioada asta nu știu ce face și chiar îmi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă. Eu l-am cunoscut în urmă cu trei ani, la o petrecere, iar de atunci am rămas prieteni. Mai mult de două sau trei ore nu stăteam după el, doar când avea evenimente mă chema. Mă plătea tot timpul la timp. Eu l-am învățat și câteva tehnici de apărare, dar el mergea mai mult la fiare. Pentru creșterea masei musculare lua doar aminoacizi și suplimente”, a povestit sportivul într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Au mai existat și capcane din care uriașul l-a scăpat pe tânăr: „Roiau în jurul lui băieți să-l mai atragă cu ceva, iar dacă se întâmpla, interveneam imediat. Mie îmi pare rău că a ajuns la spital, la Psihiatrie, și chiar îmi doresc să iasă de acolo cât mai repede”.

Opinia sa despre întâmplarea din mall

„Din păcate, m-au sunat trei paznici din mall, de la acel cazino, că sunt colegii mei. Mi-a spus că l-au rugat frumos să-și pună masca și i-a scuipat. El era frustrat și agitat atunci. Ce pot să vă spun este că tot timpul, când mergea la evenimente, am stat lângă el și nu veneau dealeri de droguri lângă el”, a completat bărbatul.

Citeste si:
Fulgy, nou atac la adresa lui Dan Bursuc: „Adriana a rămas singură...
Fulgy, nou atac la adresa lui...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

A post shared by ⭐️ ⭐️ ⭐️ Mr. Moft ⭐️ ⭐️ ⭐️ (@mrmmoft)Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.