Joi a fost o zi importantă pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Campioana a acceptat pe loc și a primit și un inel de logodnă de la viitorul soț. Bucurie mare nu este doar în familia sportivei, ci și printre prietenii și admiratorii ei. De pildă, Nadia Comăneci a publicat pe contul personal de socializare un mesaj de felicitare în cinstea evenimentului.

Mesajul Nadiei Comăneci pentru Simona Halep după ce sportiva s-a logodit

Cu toate că Simona Halep trece printr-o perioadă profesională mai puțin bună din cauza unei accidentări la genunchi, pe plan sentimental, sportiva trăiește clipe de vis. Iubitul ei, Toni Iuruc, a făcut pasul cel mare și a cerut-o pe Simona de soție.

Aceasta i-a răspuns afirmativ. În spațiul public a apărut o imagine cu jucătoarea de tenis purtând pe mână un superb inel, în care pare extrem de fericită. Chiar dacă părinții sportivei nu au fost 100% de acord cu această relație, până la urmă, au acceptat, iar acum sunt bucuroși pentru fiica lor.

Fericiți au fost și prietenii cuplului. Nadia Comăneci și-a manifestat entuziasmul pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat o fotografie în care se află alături de Simona Halep, în descrierea căreia a notat un mesaj în engleză.

„Congratulations dear Simona @simonahalep on your engagement ❤️🌹🤗 (.r. Felicitări, dragă Simona, cu ocazia logodnei!”, a notat celebra dimnastă.

Cine este Toni Iuruc

Toni Iuruc e un om de afaceri machedon, cu 13 ani mai mare decât Simona Halep. Acesta a mai fost căsătorit de două ori și se iubește cu constănțeanca din 2019. Tradiția machedonilor este să se căsătorească între ei, motiv pentru care familia sportivei a acceptat greu, de-a lungul anilor, un „intrus”. Nu este și cazul lui Iuruc.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.