Sport 9 Iunie 2021 09:02 de Alexandra Chivu

Simona Halep și-a anunțat participarea la turneul WTA de la Bad Homburg din Germania. Campioana noastră a dat mai multe detalii într-o postare pe Twitter.

Antrenament pentru Simona Halep, înainte de Wimbledon. Turneul la care va participa

„Salut! Am niște vești bune să împărtășesc cu voi. Sunt foarte emoționată să vă anunț că voi juca la prima ediție a turneului WTA de la Bad Homburg și abia aștept să văd toți fanii în arenă. Ne vedem curând”, a anunțat Simona Halep pe pagina oficială de Twitter.

  • Evenimentul de la Bad Homburg se va desfășura între 20 iunie și 26 iunie, pe iarbă.

Detalii despre eveniment

La turneul de la Bag Hombug, de categoria WTA 250 și dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, jucătoarele vor fi urmărite de până la șase sute de spectatori zilnic. Turneul ar fi trebuit să aibă ediția inaugurală anul trecut. Acesta a fost amânat până în această vară din cauza pandemiei de COVID-19. Printre sportivele care vor mai lua parte la eveniment se vor afla și Angelique Kerber, ambasadoarea competiției, Petra Kvitova sau Andrea Petkovic.

Turneul de la Bad Homburg este un turneu de antrenament pentru Simona Halep. Imediat după terminarea competiției, românca va evolua la turneul de la Wimbledon, unde va încerca să își apere titlul câștigat în fața Serenei Williams, în 2019.

Și-a reluat antrenamentele

Recent, jucătoarea de tenis româncă și-a reluat antrenamentele, după ce a fost nevoită să facă pauză aproape o lună, în urma accidentării suferite la gambă în timpul turneului de la Roma, în meciul cu Agelique Kerber.

„Primele mele lovituri după trei săptămâni și jumătate. Simt că perioada de absență a fost chiar mai mare, mi-a lipsit foarte mult să joc. Însă perioada asta a fost bună pentru că am simțit ce simt cu adevărat pentru tenis și ce sentimente am atunci când nu pot juca.

Iubesc acest sport, acum înțeleg de ce am trăit pentru tenis atât de mulți ani și de ce m-am simțit atât de bine să fiu sportiv profesionist la cel mai înalt nivel. Firesc, nu e ușor să fii acolo, obosești din toate punctele de vedere. Acum am realizat cât de puternică am fost.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Când te accidentezi înaintea turneului tău preferat (n.r. Roland Garros), unde ai jucat cel mai bun tenisul al tău și unde ai participat 10 ani consecutivi, te cuprinde o tristețe și nu poți să nu întrebi 'de ce mi se întâmplă mie asta?'.

După câteva săptămâni am înțeles că asta s-a întâmplat pentru mine! Așa că acum vreau să accept orice provocare pe care o întâmpin. Nu știu dacă sunt recuperată complet fizic, dar ceea ce știu este că sunt pregătită se înfrunt ce urmează. Vă mulțumesc tuturor pentru suportul acordat în tot acest drum al meu”, a notat ea în mediul online.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.