După multe certuri și reconcilieri, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv și în acte în luna februarie a acestui an. La o zi după divorțul la notar, cei doi au apărut împreună și au făcut primele declarații despre acțiunea lor. Controverse legate de decizia acestora nu au existat, mai ales ținând cont de evenimentele din timpul relației, dar publicul a ridicat câteva semne de întrebare legate de prezența din ce în ce mai subtilă a lui Marius în viața fostei familii. Bărbatul refuza să mai petreacă timp alături de vedetă și copil. Astăzi, acele episoade s-au dovedit doar niște momente pasagere, deoarece în urmă cu câteva ore Oana a publicat o fotografie în formulă completă, în descrierea căreia a notat gândurile sale.

Oana Roman și Marius Elisei, prima fotografie împreună după divorț

„După fix șapte ani și o lună am încheiat frumos, amiabil și decent. Nu mai suntem soț și soție de ieri, (15 februarie) noi am semnat actele de divorț la notar amibil. Noi am ales să terminăm aceasta căsnicie amiabil. A fost cu suișuri și coborâșuri, nu pot să vă mint”, a fost prima declarație a Oanei Roman după separare.

Cei doi au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor, Isabela. De asemenea, au decis că pot împărți și afacerea familiei, un site cu haine. Inițial, fosta prezentatoare TV a anunțat că Marius Elisei a plecat de acasă înainte de Crăciun, fiind obligată astfel să renunțe la proiectul gândit de ei. După ce apele s-au mai liniștit, tot Oana a fost cea care a afirmat că ea și fostul partener vor continua să colaboreze profesional.

Retail jobs

„Isa a fost foarte fericită să ne aibă împreună lângă ea”

Vâltoarea s-a transformat astăzi într-un râu care curge lin, lucru demonstrat și de cea mai recentă imagine publicată de fiica lui Petre Roman. Ea, Marius și Isa au fost împreună într-un parc de distracții, apoi au imortalizat momentul.

„Ieri am fost în formula completa la eveniment. Isa a fost foarte fericita sa ne aiba împreună lângă ea, mai ales ca este locul ei preferat de joacă! @eliseimarius”, a notat Oana Roman în descrierea imaginii.

Admiratorii ei au fost surprinși de ipostaza în care i-au găsit și mulți dintre ei le-au recomandat să nu se mai despartă. Desigur, este un gând bun din partea acestora fiindcă ruptura s-a produs deja și, din declarațiile Oanei, situația pare iremediabilă.

„Fericire și multă sănătate!/ Nu vă mai despărțiți și împăcați atâta! Rămâne împreună pentru totdeauna/ Doamne ajută! Pentru Isabela trebuie să fiți împreună și bunul Dumnezeu vă va binecuvânta cu sănătate, fericire și iubire./ Foarte frumoooosi!/ Bravo, sunteți foarte frumosi împreună!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
În ce țară nu ar mai merge Oana Roman în vacanță cu familia. Vedeta...
În ce țară nu ar mai merge...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.