Radu Vâlcan și Adela Popescu vor deveni părinți pentru a treia oară. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” este pe ultima sută de metri înainte de a naște și, deși îngrijorată pentru marea întâlnire, până atunci, se bucură de toată atenția băieților săi. Partenerul o surprinde în diferite ipostaze, îi gătește și organizează vacanțe, iar copiii o alintă și își arată iubirea față de ea prin diverse forme, pe care le poate vedea și publicul pe rețelele de socializare ale vedetelor. De curând, bărbatul a imortalizat un moment înduioșător din dormitorul lor. Fiul cel mare, Alexandru, i-a sărutat burtica mamei, în timp ce o curpindea puternic.

Imaginea înduioșătoare publicată de Radu Vâlcan cu Adela și unul dintre copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare”. S-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație. În 2016 s-a născut primul lor copil, un băiat pe nume Alexandru, iar în decembrie 2018 cel de-al doilea, Andrei. Acum, pe drum este al treilea rod al iubirii lor. Chiar dacă frământați de griji fiindcă viața li se va schimba complet în următoarele săptămâni, tinerii părinți nu uită să aibă momente în care să-și arate dragostea unul față de celălalt.

Deși în casa lor nimeni nu stă singur, Andrei și Alexandru mișunând peste tot, Adela și Radu au înțeles că astfel vor sta lucrurile până ce aceștia vor pleca la facultate. Așa se face că, recent, bărbatul a marcat unul dintre aceste clipe, fotografiind-o pe Adela în timp ce era iubită de Alexandru. Mai exact, băiatul a cuprins-o pe mama sa, în vreme ce îi săruta burtica.

„Mă scuzați că vă deranjez, dar am surprins momentul ăsta...”, a notat actorul pe contul personal de Instagram.

Citeste si:
Un copil a căzut de la etajul șase al unui bloc din Capitală....
Un copil a căzut de la etajul...

Fiul cel mare i-a găsit nume frățiorului

Fie că l-au găsit sau nu, vedetele nu au dezvăluit public încă numele celui de-al treilea copil. De altfel, aceasta a fost una dintre cele mai dificile misiuni de când Adela a aflat că este din nou însărcinată. A avut, totuși, o pretenție. Dat fiindcă că majoritatea membrilor familiei au un nume ce începe cu litera „A”, așa trebuie să aibă și copilul din pântecele sale. Bine că în ajutor le-a sărit Alexandru, care, după câteva variante eșuate, precum „Avionel”, a găsit o alternativă perfectă: „Aladin”.

„Gata, stăm linitiți. Ne-a anunțat Alexandru ce nume a hotărât să poarte frățiorul lui. ALADIN. Aladin Valcan. Si a zis că e bătut în cuie. Acum, nu-i mai rămâne bebelusului decât să fie fin. Ce să vă zic, dintr-o dată, „Avionel”, prima lui propunere, mi se pare chiar o variantă super”, a declarat Adela pe Instagram.
A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan)

Citeste si:
Romeo Beckham, noua imagine a casei de modă Yves Saint Laurent
Romeo Beckham, noua imagine a...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.