Nici nu și-a intrat bine în drepturi vara că vedetele au și început să se înghesuie pe la terase. Două dintre ele, care au lipsit în ultima perioadă din lumina reflectoarelor, s-au remarcat recent în mulțimea de oameni venită să petreacă în Loft.

Flagrant amoros. Un Faimos a flirtat cu Elena Ionescu

Costin Gheorghe, Faimos de la Exatlon, a fost surprins de fotoreporterii CanCan conversând cu Elena Ionescu. Chiar dacă se cunosc, având în vedere cercurile comune de prieteni, fratele Elenei Gheorghe și bruneta s-au comportant mai mult ca un cuplu la început de drum. Timizi, și-au zâmbit de nenumărate ori, și-au șoptit vorbe la ureche și s-au apropiat fizic mult unul de celălalt.

Fotbalistul Costin Gheorghe este unul dintre Faimoșii care au ajuns până în semifinalele concursului de la Kanal D, în sezonul 3. El a divorțat în urmă cu câțiva ani de Adriana, mama fetiței lui. Deși mariajul nu a funcționat, aceștia au rămas în relații bune de dragul copilului lor.

Nici Elena Ionescu nu a avut noroc în căsnicie. Fosta solistă a trupei Mandinga s-a separat de tatăl copilului ei, Dragoș Stanciu, imediat după ce a câștigat „Survivor”. Povestea lor de dragoste a fost pe mare fugă. S-au îndrăgostit iremediabil într-o deplasare în Turcia, unde munceau, iar la scurt timp și-au dat întâlnire la Starea Civilă, pentru a-și spune „Da”. La fel de rapid au devenit părinții unui băiat, Bogdan.

Fericirea a durat doar câteva luni după ce s-a născut micuțul și cei doi au hotărât să meargă în direcții diferite. Au divorțat la notar, dar au rămas în contact pentru a-și crește copilul. De altfel, și aici intervin unele situații. De fiecare dată când a fost întrebată despre legătura pe care o are Bogdan cu părintele său, artista a fost invazivă, semn că bărbatul nu se ocupă îndeaproape de el.

Infidelitatea i-a despărțit

Elena Ionescu s-a ferit, de cele mai multe ori, să spună motivele care au dus la destrămarea familiei ei. Cel mai probabil, însă, după ce s-a obișnuit cu gândul, a mărturisit că derapajul a fost pricinuit de o a treia persoană. Dragoș ar fi fost implicat într-o relație cu fosta lui iubită.

„El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. (...)Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu”, a lămurit vedeta într-un interviu pentru OKMagazine.

Citeste si:
Serialele și emisiunile românești care revin pe micile ecrane din...
Serialele și emisiunile...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.