Laura Cosoi este o mamă exemplu și o actriță de succes în showbiz-ul românesc. Admiratorii vedetei o scaldă în laude și complimente. Recent însă, actrița a avut parte de un val de reacții negative la adresa ei după ce a publicat o imagine.

Laura Cosoi a fost criticată dur de fanii săi

De curând, Laura Cosoi a postat pe pagina sa de Instagram un selfie îndrăzneț. Actrița s-a pozat în oglindă, în studioul fotografului Alex Gâlmeanu, unde cel mai probabil că avea o fotosesie. Costumația Laurei i-a făcut pe internauți să vină direct cu critici.

Actrița este îmbrăcată într-un maiou alb și cu o bluză roșie sport legată la brâu. Din imagine se pare că blonda nu poartă lenjerie intimă, fapt care a și stârnit reacțiile negative.

Reacțiile internauților

“Singura care era mai decentă”, “De toată jena! Să nu uităm că ești urmărită și de adolescenți!”, “Femeie serioasă, tot ce vrei…și dintr-o dată apare fără chiloți”, “Nu ai nimic pe tine”, “Eu te apreciez foarte mult, dar poza asta nu te caracterizează și nici nu te avantajează”, i-au comentat câțiva fani.

Au existat însă și fani care au privit dincolo de ce îi lipsește vedetei și au complimentat-o: “Sport, corp lucrat și naturalețe” , “Femeie de succes, mama a două fetițe superbe, femeie mândră de un corp tonifiat la care a lucrat. Unii oameni chiar nu știu să facă diferența între indecență și un corp tonifiat!!!”.

Reacția Laurei Cosoi la comentariile negative

După ce internauții ți-au împărtășit impresiile în comentarii, Laura Cosoi a venit cu o reacție. Blonda a postat la story câteva imagini cu ținuta care a stârnit atâtea reacții. Actrița era îmbrăcată de fapt într-un body alb, foarte decupat în zona șoldurilor.

“Nu înțeleg de ce oamenii se scandalizează că sunt într-un body? Da, da aveam și chiloți pe mine, că body-ul este cu tot cu chilot. Și oamenii se scandalizează, dar dacă ești la mare în costum de baie nu mai e o problemă? În concluzie, trebuie să postez mai multe poze de genul, că oamenii s-au dezobișnuit să mă vadă și așa, că eu sunt și așa. Genul asta de poze există în telefonul meu, dar nu apuc să le postez”, a spus Laura Cosoi.

Citeste si:
Cum reușește Anisia Gafton să se mențină în formă. Actrița le-a...
Cum reușește Anisia Gafton să...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.