Până să apară în viața lor Josephine, Gina Pistol și Smiley nu s-au prezentat prea des ca un cuplu în lumina reflectoarelor. Timid, cei doi au recunoscut, după mulți ani de relație, că formează un cuplu și tocmai după nașterea fiicei lor au început să împărtășească cu fanii momente intime. Până acum, discreția a guvernat și atitudinea blondinei manifestată într-o relație de dragoste, care, însă, a ieșit astăzi la iveală, printr-o postare pe contul său de Instagram. Vedeta Antena 1 i-a cerut socoteală partenerului, în glumă, după ce l-a surprins într-un cadru alături de o domnișoară. Dar, după cum ar fi de acord unii, dacă un strop de gelozie există, iubirea domină.

Gina Pistol și-a arătat gelozia față de Smiley pe Instagram

Gina Pistol și Smiley par diferiți din toate punctele de vedere, dar, așa cum se știe, contrariile se atrag, lucru confirmat și de celebrul cuplu. După relația cu Laura Cosoi, cântărețul a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nicio femeie. Acest lucru nu a însemnat că a dormit singur, ci că doar a vrut să fie rezervat până când își va găsi aleasa. Speculațiile conform cărora el ar avea o legătură amoroasă cu Gina Pistol au izvorât în 2017. Ulterior, rând pe rând, apropiații l-au dat de gol pe solist în legătură cu povestea de dragoste pe care o trăiește cu frumoasa prezentatoare de televiziune.

„Se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa . După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, declara, pentru Click!, în 2017, o persoană din anturajul celor doi.

Cum l-a surprins prezentatoarea

Într-un interviu din 2019, după ce a pozat pe coperta unei reviste, în cadrul căreia a oferit câteva declarații despre viața personală, artistul a recunoscut relația cu blondina. Mare a fost satisfacția admiratorilor lor să afle oficial că cei doi sunt împreună, dar și mai mare a fost bucuria când au aflat, la câteva luni distanță, că vor deveni părinți. În martie 2021, în viețile lor a apărut Josephine. Chiar dacă totul se învârte în jurul ei acum, vedetele nu au uitat că, pentru a avea un copil fericit, trebuie să fie și ei fericiți.

Iubirea pe care și-o poartă li se vede și în ochi, deși măcinați de mai multe griji acum. Ba chiar și gelozia, care vine din partea Ginei. În urmă cu câteva ore, aceasta a publicat pe Instagram o captură foto în care l-a surprins pe partener, într-unul dintre videoclip-urile sale, cum este atins de o altă prezență feminină.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

„A lu' cui ie mâna?”, a notat ea pe imagine, pe fundal sunând o melodie prin care își arată, cu umor, apăsarea.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.