Gina Pistol și Smiley formează o familie perfectă, mai ales acum, de când în viața lor a apărut și micuța Josephine. De altfel, din acel moment, prezentatoarea TV a devenit mamă și soție cu normă întreagă. Se află în concediu maternal și se ocupă exclusiv de treburile gospodărești, care implică gătit și curățenie. De această dată, vedeta nu l-a surprins doar cu ordinea făcută în casă, ci și cu un preparat, care este și favoritul său. Pentru a-și arăta recunoștința față de gestul partenerei, cântărețul a făcut un filmuleț în care își manifesta bucuria că va mânca felul intrat în meniul casei, descoperit de blondină de când aceasta era la cârma emisiunii „Asia Express”.

Smiley, surprins de Gina Pistol. I-a gătit felul de mâncare favorit

Să o luăm cu începutul. Pe toată perioada izolării, înainte să vină pe lume Josephine, Gina Pistol și Smiley au reușit să petreacă mult mai mult timp unul cu celălalt și să facă treburi de care, în mod obișnuit, nu au timp. Printre acestea se numără și gătitul. Gina a mărturisit în nenumărate rânduri că este o pofticioasă și că adoră să stea în bucătărie, iar pasiunea i s-a intensificat de când prezintă „Chefi la cuțite”. Totuși, rețeta, ajunsă în meniul de bază al casei, este descoperită la „Asia Express”. Mai mare i-a fost bucuria când a văzut, după prima degustare, că rețeta e adorată și de partener, care îi cere constant să gătească asta.

„Am gătit zilnic! Un fel de mâncare pe care îl pregătesc foarte des pentru Andrei este puiul indian… cred că ar mânca în fiecare zi asta. Noi doi avem diete destul de diferite, eu de curând am reînceput antrenamentele cu Carmen, așa că a trebuit să gătesc lucruri diferite”, a povestit Gina, conform Unica.

Îm urmă cu câteva zile, Gina și-a repetat obiceiul. Smiley a fost atât de bucuros, încât a filmat-o cu oalele pe aragaz, apoi a publicat video-ul pe Instagram. Pe fundal, solistul se aude spunând: „„Mărturisesc că astăzi am privilegiul de a mânca ceea ce gătește Gina: pui indian! My favorite (n.r. favoritul meu). Yeees! (n.r. Daaa!)”.

Apelează la chefi dacă se simte nesigură în bucătărie

Moderatoarea TV a devoalat într-un interviu, acordat în urmă cu mai bine de un an, că cere sfaturi de la chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu dacă se simte copleșită de vreo rețetă.

„Mă pricep la gătit. Am mai spus de foarte multe ori că, deşi nu sunt o bucătăreasă desăvârşită, pun foarte mult suflet, iar oamenii dragi îmi apreciază preparatele. Mai presus de asta, ori de câte ori intru în bucătărie şi nu am inspiraţie îi sun pe chefi. Iar ei sunt mereu acolo să-mi dea un sfat, o idee. Cel mai bine cred că mă pricep la ciorbiţe, dar şi la un preparat specific indian cu pui, curry şi orez care îmi iese de minune!”, a declarat blondina într-un interviu pentru Click.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.