Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, atât pentru măiestria sa în bucătărie, cât și pentru umorul debordant, îmbinându-le pe cele două perfect. Mai mult, după participarea și câștigarea competiției „Asia Express”, a început să dea atenție și mediului online, acolo unde a adunat peste 700 de mii de urmăritori. Tot acolo, fanii îl pot vedea adesea desfășurându-și activitățile de zi cu zi. În același cadru își arată și pasiunile. O mare plăcere este muzica, iar de curând s-a filmat cântând la chitară, cu ochelari de soare pe nas. Admiratorii au fost plăcut surprinși de ipostaza în care l-au găsit.

Pasiunea cu care chef Sorin Bontea a cucerit Internetul. Filmarea cu celebrul bucătar

În anul 2020, chef Sorin Bontea a acceptat provocarea de a participa alături de Răzvan Fodor în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, concurs pe care a și reușit să-l câștige. Norocul a continuat să fie de partea sa și atunci când s-a întors în România. A filmat sezonul 8 „Chefi la cuțite”, iar cuțitul lui de aur de atunci, Ionuț Georgel Belei, a pus mâna pe marele premiu al competiției.

În sezonul nou, la audiții s-a văzut din nou cât de apreciat este de public, mulți dintre curajoșii care au trecut pragul show-ului gastronomic de la Antena 1 dorindu-și să facă parte din echipa lui, orice culoare ar avea. Dar Bontea îi mai surprinde pe admiratori și cu pasiunile sale, nu numai cu buna dispoziție demonstrată cu perseverență în platoul emisiunii culinare.

Pasionat de poker, pescuit și muzică lăutărească, acesta mai are un hobby de care puțini știu. De curând, juratul s-a filmat în timp ce cânta la chitară un celebru hit de muzică rock and roll. Ceea ce i-a impresionat pe internauți a fost vocea liderului echipei verzi.

„Trece ca jurat la X Factor”

Așa cum era de așteptat, înregistrarea a făcut senzație și a adunat instant zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii. Vedeta a notat în secțiunea de descriere: „Vremea asta mă inspiră”.

„Ce Chefi la Cuțite, acum am avansat, trecem ca jurat la X Factor 😂😂/ Când apare prima melodie?/ Bombăăăă!/ Nu e rau deloc! Orice talent începe cu pași mici și, da, au, au, cam dooooare rau,câteodată! Perseverenta✌️🤪💯🔥👏/ Mișto tare, tataie/ Sfârșitul melodiei este epic!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
Ambasadei Ucrainei în România: „Nu mai filmaţi şi nu mai postaţi pe...
Ambasadei Ucrainei în...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.