Showbiz 3 Iunie 2021 12:10 de Lorena Martin

Oana Roman a decis să le ofere fanilor săi posibilitatea de a o cunoaște mai bine prin intermediul unei serii de întrebări și răspunsuri pe Instastory. Vedeta a fost asumată și a răspuns direct la toate curiozitățile, inclusiv la cele legate de viața sa sexuală.

Oana Roman a postat pe Instastory o serie de întrebări și răspunsuri, denumită „Întreabă-mă deștept! Despre viață, vacanțe, curiozități!” în cadrul căreia fanii săi au putut să îi adreseze orice curiozitate a lor. Astfel, un internaut mai direct a întrebat-o pe Oana cât ar trebui să dureze o partidă sexuală, iar aceasta a răspuns fără să stea pe gânduri:

„Dacă tu te raportezi la cantitate, pui problema greșit, din start. Nu contează cantitatea, ci evident calitatea”, a spus fata lui Petre Roman, fostul premier al României.

Oana Roman este într-o nouă relație?

Fanii au observat că pe mâna Oanei Roman se află un inel și au intrat la speculații: este într-o nouă relație sau nu? Aceasta a dezvăluit misterul și a povestit cum a primit accesoriul:

„Inelul acesta pe care-l port l-am primit de la prietena mea, poate cea mai bună, în momentul în care am rămas însărcinată”, a spus Oana Roman, cu o ușoară nostalgie.

Oana Roman și Marius Elisei, divorț neașteptat în urmă cu câteva luni

După ce s-au certat înainte de sărbătorile de iarnă, Oana Roman și Marius Elisei și-au spus rămas bun pentru totdeauna. Motivul nu a fost unul concret, existând între cei doi tensiuni acumulate de-a lungul timpului. Aceasta a declarat în acea perioadă că familia sa ar putea fi una dintre cauzele divorțului, fostul ei soț simțind că nu mai are intimitate după ce mama Oanei Roman s-a mutat la ei.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.