Showbiz 18 Mai 2021 14:45 de Lorena Martin

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat recent, fiecare dintre aceștia găsindu-și propriul remediu pentru a se vindeca după despărțire.

Ambii au trecut printr-o perioadă dificilă după divorț, fiica lui Petre Roman izolându-se de prieteni și cunoștințe pentru a se vindeca. Acest gest i-a speriat pe apropiații vedetei deoarece toată lumea o consideră o persoană sociabilă și plină de viață.

În ceea ce îl privește pe fostul soț al Oanei, Marius Elisei pare că se confruntă cu o depresie. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram care i-a îngrijorat pe fani:

„Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața iar e timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a fost mesajul lui Marius Elisei.

Marius Elisei, probleme cu alcoolul

Într-un interviu acordat la scurt timp după divorț, Marius Elisei a spus lucrurilor pe nume. Acesta a dezvăluit că dragostea dintre el și Oana Roman s-a stins treptat, punând accentul pe faptul că fiica fostului prem-ministru al României nu îi mai acorda afecțiune sau atenție. Actul de distanță poate fi cauzat de problemele pe caree Marius le are cu alcoolul.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai arecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei la XNS, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.