La 1,80 metri înălțime și 62 de kilograme, Bianca Drăgușanu este posesoarea unei siluete statuare de invidiat. Dat fiind că înainte de debutul în showbiz era ușor supraponderală, tabloidele au speculat mult pe subiectul greutății reale a vedetei. Cert este că doar o dietă strictă i-a adus titulatura de „cea mai dorită femeie din showbiz-ul autohton”.

Dieta care a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să dea jos 11 kilograme într-un timp record

Diva a suferit mari oscilații de kilograme de-a lungul vieții, așa că acum este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Una dintre dietele pe care le-a ținut a ajutat-o să piardă 11 kilograme. Pe lângă alimentație, de asemenea, blondina a mizat și pe mișcare.

– cel puţin 2 litri de apă (plată) pe zi;

– cel puțin 30 de minute de mişcare / sport (alerg sau fac gimnastică în casă); – fără prăjeli;

– fructe de sezon;

– ciocolată neagră 70% cacao;

– un program de somn/ odihna cât mai constant şi echilibrat;

– cât mai puţină cafea şi nici un fel de băuturi acidulate.

Câte operații estetice are

Chiar dacă gurile rele susțin că blondina este o împătimită a intervențiilor estetice, vedeta a ținut să lămurească nu de mult, într-un interviu pentru „Vorbește Lumea”, emisiune difuzată de Pro TV, numărul exact de îmbunătățiri pe care și le-a făcut.

Cu ochiul liber, însă, se observă că a schimbat totul la ea, din creștet până în opincă. Și-a pus gene, și-a tatuat sprâncenele, a început să folosească extensiil de păr, peruci, și-a scos toate alunițele inestetice, apoi a trecut la ceva ce necesită recuperare: și-a mărit sânii, buzele și posteriorul. Nici nasul vedetei nu a scăpat neatins de bisturiu, pentru că Bianca a ales să îl facă din ce în ce mai mic, apelând la profesioniști de două ori în acest caz.

Mai mult, merge periodic la dentist pentru a fi în trend și cu noile invenții în cee ce privește dantura. Fiindcă îi place să aibă mereu zâmbetul pe buze, bomba sexy și-a dorit ca dinții ei să fie perfecți, așa că a apelat la fațete. Și pentru că aspectul de păpușă costă, aceasta a scos din buzunar sume colosale. În urmă cu șapte ani, Bianca a declarat că a cheltuit în jur de 16.000 de euro pe operațiile de înfrumusețare. De atunci, diva a trecut de mai multe ori pragul medicilor esteticieni. Prin urmare, suma, probabil, s-a dublat sau chiar triplat.

Citeste si:
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă...
Cum să-ți planifici lista de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.