Showbiz 1 Iunie 2021 12:14 de Lorena Martin

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a dezvăluit cele mai intime detalii ale vieții ei, inclusiv motivele care au determinat-o să apeleze la proceduri medicale pentru a nu deveni mamă. Cu atât mai mult, actrița a mărturisit că întreruperile de sarcină au avut loc în perioade diferite din viața ei, una din cele trei fiind executată în timpul căsniciei cu Pepe.

Vedeta a mărturisit că de-a lungul vieții sale a fost nevoită să apeleze la proceduri medicale pentru a nu deveni mamă, deoarece bărbații cu care a rămas gravidă nu erau potriviți pentru ea. Oana Zăvoranu a recunoscut că unul dintre avorturi a fost făcut în timpul căsniciei cu Pepe, iar despre identitatea celorlalți doi nu a menționat nimic.

„Cătălin Măruță: Ai fost însărcinată vreodată?

Oana Zăvoranu: Da, de trei ori. Și am făcut întrerupere de sarcină, pentru că nu am simțit.

Cătălin Măruță: Era în perioada căsătoriei cu Pepe?

Oana Zăvoranu: Au fost o dată sau de două ori înainte și o dată era cu el, da. Dar nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, adică la vremea respectivă în viața mea. Oricum, era…

Cătălin Măruță: Ți-a părut rău c-ai făcut chestia asta? Acum, pentru că, știi, te întorci și erai totuși erai mama aia cool.

Oana Zăvoranu: Eram maama aia cool, dar, pentru o femeie – cel puțin, îți vorbesc din punctul de vedere al unei femei – contează foarte mult bărbatul cu care faci… Nu există… Sau… nu știu cum să mă exprim ca să nu fiu înțeleasă greșit. Un copil este binevenit, este un copil, dar știi cum e, parcă dacă e făcut cu ăla sau cu aia care simți.”

Oana Zăvoranu, motivul pentru care nu a devenit mamă

Întrebată de ce nu a devenit mamă până la vârsta de 47 de ani, Oana Zăvoranu a povestit că îi este teamă de perioada de sarcină. Mai mult, este speriată de modificările pe care corpul ei le-ar putea suferi.

Aceasta a menționat și că i-ar fi plăcut ca în urmă cu 28 de ani să conceapă un copil (băiat) pe care să îl crească ca o „mamă cool” ce este. Cătălin Măruță a întrebat-o de ce nu face un copil acum, iar ea a mărturisit că și-ar dori unul cu soțul ei, Alex Ashraf.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.