Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii „Burlacul”, a dezvăluit că suferă de astm, iar această problemă de sănătate l-a adus în pragul morții de două ori.

Acesta suferă de astm de mulți ani, o boală care îi afectează mult viața și cu care se luptă în fiecare zi. De când a început pandemia de COVID-19, Răzvan Fodor este și mai precaut decât înainte, pentru că o eventuală infectare cu coronavirusul i-ar putea fi fatală.

Prezentatorul a povestit că, din cauza astmului, s-a aflat de două ori în pragul morții, iar singurul lucru pe care îl mai putea face în acele clipe a fost să se roage.

Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec”, a declarat Răzvan Fodor.

Acesta a respectat cu sfințenie restricțiile impuse de autorități pe timpul pandemiei și a încercat, pe cât posibil, să nu ia contact cu alte persoane, iar rudelor, prietenilor și oamenilor cu care s-a mai întâlnit le-a cerut să se testeze, pentru a se asigura că stă departe de orice complicații.

Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la «Adela» le facem cu masca pe față”, a explicat Fodor, într-o emisiune de televiziune de la Antena Stars.

Măsuri de precauție și în timpul filmărilor pentru „Asia Express”

Pentru a putea participa în siguranță la filmarea emisiunii „Asia Express”, alături de bunul său prieten Sorin Bontea, Fodor și-a luat măsuri de precauție. Acesta a desvăluit că avea în permanență cu el o soluție injectabilă cu adrenalină, în cazul în care ar fi apărut complicații.

Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a povestit prezentatorul emisiunii „Burlacul”, potrivit monden.ro.

Citeste si:
Stresul constant. Care sunt bolile de care poți suferi din cauza...
Stresul constant. Care sunt...

Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.