Cartela PrePay este alegerea naturală atunci când îţi doreşti libertate şi flexibilitate. Încarci oricând doreşti şi te bucuri de toate avantajele de voce şi date pe mobil. Furnizorii de servicii de telefonie mobilă se întrec în oferte pentru orice tip de utilizator din ţară şi din străinătate. Iată cele mai simple metode de reîncărcare cartela PrePay de la Digi.

Din aplicaţie

Toţi marii jucători din piaţa telecom din România au dezvoltat aplicaţii delicate. Fie că eşti utilizator Android sau iOS, pe Google Play sau App Store găseşti disponibilă gratuit aplicaţia furnizorului tău de servicii telefonice. Descarci, te înregistrezi, îţi creezi un cont şi urmezi paşii indicaţi pentru încărcarea cartelei. Alegi suma dorită, numărul de telefon pe care doreşti să îl încarci – al telefonului tău sau oricare alt număr – plăteşti cu cardul în siguranţă şi în câteva minute creditul se rotunjeşte cu valoarea pe care ai plătit-o.

De pe site-ul furnizorului

Unul dintre butoanele de pe site-ul Digi este dedicat reîncărcării cartelei de telefonie mobilă. Trebuie doar să ştii numărul de telefon pe care doreşti să-l încarci, să introduci adresa ta de mai şi valoarea de reîncărcare între 1 şi 30 de euro. Plăteşti cu cardul, în lei, echivalentul valorii la cursul BNR din ziua tranzacţiei. După confirmarea plăţii, contul este alimentat şi îţi poţi prelungi extraopţiunile dorite.

De pe o platformă mai prietenoasă

Dacă nu doreşti să navighezi printr-o mulţime de reclame şi alte butoane care nu te interesează, poţi alege unul dintre site-urile care se ocupă special cu încărcarea cartelelor de telefonie mobilă. Site-urile cum este cartela.ro au o interfaţă extrem de eficientă, care te ajută să navighezi uşor şi să încarci rapid orice număr Digi sau din alte reţele naţionale. Plata se face cu cardul, tranzacţia este sigură şi totul durează câteva minute.

În magazinele de profil

Pentru plata în numerar sau cu cardul există şi posibilitatea încărcării cartelei Digi direct în magazinele companiei, la casierie. Acolo comunici numărul pentru care doreşti să încarci, suma în euro şi un angajat realizează toată operaţiunea. În câteva secunde după plată noul credit va fi confirmat.

Citeste si:
Cum și-a ales What s Up numele de scenă. Marius Moga s-a îndoit de...
Cum și-a ales What s Up...

La casele de marcat

Dintre toţi furnizorii de servicii de telefonie mobilă, Digi este cel mai prezent în diaspora românească. În marile magazine din România, Italia şi Spania, la casele de marcat ai posibilitatea reîncărcării cartelei cu suma dorită. Şi în acest caz poţi plăti cu cardul sau în numerar, în lei sau direct în euro dacă eşti în străinătate. Spre exemplu, în Italia poţi reîncărca în magazinele Penny Market cu sume de 5 sau 10 euro, în timp ce magazinele Unieuro permit încărcări de 10 şi 15 euro. Alegi cuponul cu suma de reîncărcare potrivită, plăteşti şi primeşti pe bonul fiscal un cod PIN necesar pentru reîncărcare. Urmezi paşii înscrişi pe bon, apelezi numărul indicat, introduci codul PIN de 16 cifre şi creditul se rotunjeşte la suma achiziţionată. Acelaşi principiu este valabil şi pentru magazinele din România şi Spania care oferă servicii de reîncărcare la casele de marcat.

Citeste si:
OnlyFans, în vizorul ANAF. Românii care fac bani pe platforma...
OnlyFans, în vizorul ANAF....

Utilizarea unei cartele reîncărcabilă de telefonie mobilă este alegerea potrivită atunci când nu doreşti să fii restricţionat de datele unui contract. Fie că foloseşti un astfel de număr în România, în Roaming internaţional sau în ţările europene în care Digi este prezent în piaţa locală, posibilităţile de reîncărcare sunt nenumărate. Trebuie doar să alegi varianta de plată care ţi se potriveşte, numerar sau cu cardul. Pentru tranzacţiile online, alege o interfaţă simplă, rapidă şi mai ales sigură.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.