S.C GODMOTHER S.R. anunta finalizarea proiectului cu titlul ”GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU PENTRU GODMOTHER SRL” proiect nr. RUE 1721637362 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/AIMMAIPE, respectiv 11.12.2020.

Obiectivul proiectului în reprezintă sprijinirea societății GODMOTHER SRL prin acordarea de fonduri externe nerambursabile, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îndrăgirii pe perioada stării de alertă.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
-menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Citeste si:
Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică proiectul de...
Ministerul Justiției a lansat...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei din care: 725.925 lei grant și 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Citeste si:
Proiect pentru reamenajarea stației de metrou Universitate,...
Studenții de la arhitectură...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.