Fata de 15 ani ucisa la Caracal a reusit sa gaseasca un telefon mobil in locul in care era sechestrata dupa ce agresorul sau a plecat la farmacie sa cumpere o crema pentru a-i trata ranile provocate la maini, se arata in raportul Ministerului de Interne, obtinut de Mediafax. Fata a relatat atunci cand a sunat la 112 ca este legata si ca a fost violata.

"La ora 11.23, Macesanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe acelasi numar de telefon, sesizand aceleasi aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirectionat apelul catre dispeceratul Politiei Municipiului Caracal, solicitand masuri urgente. Dupa primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Politiei Municipiului Caracal a transmis sesizarea catre patrula de ordine publica pedestra, care actiona in zona 7 Caracal, (...) adresa pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizita gasita la locul unde se afla", se arata in raportul MAI, potrivit Hotnews.

Alexandra le-a indicat operatorilor 112 si o adresa de pe o carte de vizita gasita in locuinta lui Ghoerghe Dinca, iar aceasta ii apartinea unui inginer de cadastru.

De asemenea, ea a dat mai multe detalii legate de curtea casei in care se afla si a spus ca nu poate parasi locul intrucat acolo erau caini.

"Aceasta a relatat ca este sechestrata intr-o casa de un barbat care in acel moment nu se afla langa ea, fiind plecat la farmacie sa cumpere crema pentru a-i trata ranile provocate la maini. Totodata, victima a precizat ca in acea curte se aflau un brad, un nuc, o masina platforma cu fiare vechi, un autoturism gri si mai multi caini lupi dezlegati. In continuare, politistul a intrebat-o daca are retea internet pe telefonul de pe care vorbeste si raspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, seful biroului i-a solicitat sa-i comunice culoarea gardului si daca poate sa iasa din casa si din curte. Cea in cauza a raspuns ca gardul este din metal de culoare rosie si nu poate iesi din incapere deoarece este legata si afara sunt caini lupi”, se arata in raportul MAI, care ce prezinta discutia dintre Alexandra si ofiterii de politie, atunci cand fata a sunat la 112.

Citeste si:
Final de proces pentru Gheorghe Dincă
Final de proces pentru...

Discutia s-a incheiat atunci cand pe fundal s-a auzit latrat de caine, iar fata a spus ca nu mai poate vorbi, deoarece barbatul s-a intors. Fata a precizat si ca a fost violata de barbat.

Gheorge Dinca, a recunoscut ca a ucis-o pe fata de 15 ani joi, in jurul orei 12.00, imediat ce a surprins-o cu telefonul in mana si a precizat ca i-a incinerat corpul. Barbatul a rapit-o pe fata in scopul exploatarii sexuale, a sechestrat-o si a violat-o, iar Alexandra "nu a avut practic nico sansa de a se apara". Referitor la cealalta fata ucisa, Luiza, in varsta de 18 ani, procurorul a spus ca sunt indicii ca Dinca a procedat in acelasi mod.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.