Fostul președinte al SUA, Donald Trump, afirmă că el deține soluția pentru a pune capăt războiului din Ucraina și pentru a evita un posibil al Treilea Război Mondial.

Donald Trump poate înceta războiul din Ucraina

Fostul președinte america, Donald Trump, a declarat că el știe exact ce să le spună președintelui rus, Vladimir Putin, și președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, pentru a pune capăt acestui război. Oficialul american susține că el deține soluția încetării războiului declanșat de Rusia pe teritoriul Ucrainei, ba mai mult, poate evita declanșarea unui posibil al Treilea Război Mondial.

Trump spune că a stabilit relații bune cu ambii șefi de stat și că ar putea ajunge la un numitor comun pentru a pune capăt dezastrului care are loc de mai bine de un an și din cauza căruia au de suferit majoritatea țărilor din Europa și nu doar.

"Stau aici în fața voastră și sunt singurul candidat care poate face această promisiune, voi preveni foarte ușor Al Treilea Război Mondial. Chiar înainte să ajung la Biroul Oval, voi găsi o rezolvare la războiul catastrofal dintre Rusia și Ucraina. Îl voi rezolva rapid. Voi rezolva această problemă și o voi rezolva rapid și nu-mi va lua mai mult de o zi. Știu exact ce să le spun fiecăruia dintre ei, asta pentru că m-am înțeles bine cu amândoi", a declarat Donald Trump.

Donald Trump și Joe Biden vor candida la alegerile prezidențialele din SUA din 2024

În luna noiembrie 2020, Donald Trump a anunțat în fața a sute de susținători că își va depune candidatura la alegerile prezidențiale americane din 2024. Fostul președinte american și-a anunțat intenția de a-și întoarce postul după ce a pierdut alegerile precedente în fața actualului președinte american, Joe Biden.

Și președintele american Joe Biden și-a anunțat intenția de a candida pentru un al doilea mandat la alegerile prezidențiale care vor avea loc în 2024. Anterior, președintele SUA a mai bătut apropouri că își mai dorește un mandat la Casa Albă.

"Intenţia mea este... a fost de la început să candidez", a declarat președintele american în vârstă de 80 de ani în candrul unui interviu ABC News.

Citeste si:
Medvedev: „Primirea Ucrainei în NATO ar însemna un al treilea...
Medvedev: „Primirea Ucrainei...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.