Donald Trump a anunțat recent în fața a sute de susținători că își va depune candidatura la alegerile prezidențiale americane din 2024. Fostul președinte american și-a anunțat intenția de a-și întoarce postul după ce a pierdut alegerile precedente în fața actualului președinte american, Joe Biden.

Trump va candida la prezidențialele din 2024

La alegerile din 2020, Donald Trump a suferit înfrungere în fața contracandidatului său, Joe Biden. Trump a acuzat că voturile au fost falsificate și astfel rezultatul a fost modificat. Marți, Donal Trump a anunțat că își depune candidatura pentru a recâștiga președinția în 2024. Scopul fostului președinte este de a devansa potențialii rivali republicani.

Din 2020, Trump caută să se revanșeze față de președintele democrat Joe Biden, după ce acesta i-ar fi „furat” postul. La o săptămână după alegerile de la jumătatea mandatului, în care republicanii au câștigat mai puține locuri în Congres față de cât își doreau, Trump a ieșit în fața a sute de susținători și a anunțat că va candida la prezidențialele din 2024.

Pentru a face America măreață din nou, îmi anunț în această seară candidatura pentru funcția de președinte al Statelor Unite”, a spus Trump în fața oamenilor, a membrilor familiei, donatorilor și foștilor colaboratori.

Cine ar fi alți posibili candidați la prezidențialele din 2024

Trump a vorbit despre realizările din timpul fostului său mandat și a criticat mandatul lui Joe Biden și faptele sale din prezent în calitate de președinte al SUA.

În urmă cu doi ani am fost o națiune măreață și în curând vom fi din nou o națiune măreață”, a spus el.

Trump a făcut marele anunț mult mai devreme decât de obicei. Acest pas semnalează interesul său de a descuraja alți posibili contracandidați, spre exemplu guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, sau propriul său fost vicepreședinte, Mike Pence.

Citeste si:
Victorie pentru Donald Trump. A câștigat alegerile interne din...
Victorie pentru Donald Trump....

Săptămâna trecută, DeSantis a câștigat realegerea în funcția de guvernator. Printre alți posibili candidați republicani la alegerile prezidențiale din 2024 se numără guvernatorul Virginiei, Glenn Youngkin, guvernatorul Texasului, Greg Abbott, fostul guvernator al Carolinei de Sud Nikki Haley și fostul secretar de stat Mike Pompeo.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.