Vicepreşedintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev, a declarat că Rusia trebuie să răspundă pentru atacul terorist al Ucrainei asupra podului Kerci, care face legătura dintre Rusia și Crimeea, ucigând direct teroriști.

Medvedev, avertismente după explozia de pe podul Kerci

Potrivit unui interviu recent, fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, și-a expus opinia asupra celor întâmplate pe podul Kerci. După părerea oficialului rus, Rusia nu ar trebui să lase această faptă nepedepsită, deoarece explozia de pe podul Kerci a fost un atentat din partea autorităților ucrainene.

„Rusia poate răspunde la această crimă doar ucigând direct terorişti, aşa cum se obişnuieşte în alte părţi ale lumii. La asta se aşteaptă cetăţenii ruşi”.

Medvedev a afirmat că cei care se fac de vinovați de această explozie sunt forțele din Ucraina, care își doresc cu orice preț să distrugă și să aducă pierderi poporului rus. Mai mult, fostul președinte susține că există date care confirmă implicarea statului ucrainean în acest incident.

Retail jobs

"A fost un act terorist şi un sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu a existat niciodată nicio îndoială în acest sens. Au fost prezentate toate datele şi au fost trase concluzii", a subliniat el.

Sâmbătă dimineață, un camion a explodat pe podul Kerci, care face legătiura dintre Crimeea și Rusia. Explozia a provocat incendierea mai multor rezervoare de combustibil ale unui tren. În urma exploziei trei persoane au decedat, iar o porțiune din pod s-a prăbușit, circulații fiind redirecționată. La moment, traficul feroviar şi auto a fost restabilit.

Explozie pe podul Kerci care leagă Crimeea de Rusia

Podul Kerci a fost surprins de o explozie puternică sâmbătă dimineață. Acesta traversează strâmtoarea dintre Marea Neagră și Marea Azov și leagă Crimeea de Rusia.

Citeste si:
Viceministrul Apărării din Ucraina:„Războiul se va termina până la...
Viceministrul ucrainean al...

„La ora șase și șapte minute, pe partea auto a podului Crimeea dinspre partea peninsulei Taman , un camion a fost aruncat în aer, ceea ce a dus la aprinderea a șapte cisterne de combustibil ale unei garnituri de tren care se îndrepta spre peninsula Crimeea", se arată în raport.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.