O româncă și unul dintre copiii ei au fost uciși în Turcia, prin împușcare. Un alt copil, minor, a apucat să fugă și și-a salvat astfel viața.

Luiza, o giurgiuveană în vârstă de 46 de ani, era stabilită de mulți ani în Turcia, fiind căsătorită cu un polițist turc pe nume Hayri. Cei doi aveau împreună doi copii, Tunahan și Omer și locuiau în provincia Batman, potrivit presei locale.

Pe 14 iunie, femeia se afla în gradina casei împreună cu cei doi băieți, în momentul în care bărbatul s-a îndreptat spre ei. El a scos o armă de la piept și a împușcat-o pe Luiza și pe băiatul cel mare, în vârstă de 18 ani, care tocmai ce terminase liceul. Omar, băiatul cel mic, a fugit la vecini și a scăpat astfel cu viață.

După comiterea dublei crime, bărbatul s-a sinucis cu aceeași armă.

Cei trei au fost înmormântați împreună, la o zi după deces.

Luiza se poza des cu armele soțului ei

Luiza se poza des cu armele soțului ei și posta, apoi, imaginile pe Facebook, spunând că dușmanilor și celor care o invidiază fără motiv ar trebui să le fie teamă de gloanțe.

„Era o persoană plină de viață, căreia îi plăcea să râdă de moarte, atunci când nu o afecta în mod direct. Dar chiar și peste nenorociri știa să treacă cu zâmbetul pe buze. Era sufletul întâlnirilor, iar în urmă cu câțiva ani, când s-a întors în orașul natal, la Giurgiu, pentru a-și rezolva câteva probleme administrative, a reușit ca, în timp record – două zile – să adune aproape jumătate din clasă, din colegii de școală generală. Rămăsese ca, la o vizită următoare, să reedităm acest tip de întâlniri”, își amintește C.C, una dintre colegele de clasă ale Luizei, potrivit gandul.ro.

.Mama Luizei trăiește în Giurgiu și este devastată de pierderea fetei, la doi ani după ce și-a pierdut și băiatul, răpus de o boală cumplită.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Româncă și fiica ei, ucise în Italia

O tragedie asemănătoare s-a petrecut și în Italia, în urmă cu o săptămână. Gabriela Trandafir (47 de ani) și fiica ei, Renata (22 de ani) au fost împușcate în vila în care locuiau în Cavazzona, un sat din Castelfranco Emilia (Modena). Cel care a comis crimele este chiar soțul Gabrielei, Salvatore Montefusco, 69 de ani.

Gabriela și Salvatore s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, în Italia. Pe atunci, bărbatul era căsătorit și avea trei copii, dar a divorțat în momentul în care ea a rămas însărcinată. Cei doi s-au căsătorit, iar italianul a înfiat-o pe Renata, fiica Gabrielei din altă relație.

Bărbatul a construit o vilă în care s-a mutat cu noua sa familie și lucrurile păreau pe făgașul bun, dar nu era nici pe departe așa. Italianul era un tată și un soț sever, iar episoadele de violență nu au lipsit, dovadă fiind și plângerile pe care Gabriela le-a depus la poliție în ultimii ani.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

După ce le-a împușcat de mai multe ori, italianul a sunat la Poliție de la un bar de lângă casa lui, unde a intrat cu cămașa plină de sânge, apoi s-a predat.

Se pare că bărbatul se temea că judecatorii vor decide să îi dea casa fiului său minor, pe care il avea cu Gabriela, și Renatei, fata înfiată. El a fost reținut de polițiști și, cel mai probabil, își va petrece restul vieții în închisoare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.