Social 14 Iunie 2022 10:06 de Clara Vacaru
Două românce, mamă și fiică, au fost împușcate mortal în Italia. Cel care a comis crimele este soțul uneia dintre ele, un italian în vârstă de 69 de ani.

Gabriela Trandafir (47 de ani) și fiica ei, Renata (22 de ani) au fost împușcate în vila în care locuiau în Cavazzona, un sat din Castelfranco Emilia (Modena). Cel care a comis crimele este chiar soțul Gabrielei, Salvatore Montefusco, 69 de ani, un antreprenor în construcții. Divorțul celor doi ar fi trebuit să se pronunțe chiar în ziua crimei.

Gabriela și Salvatore s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, în Italia. Pe atunci, bărbatul era căsătorit și avea trei copii, dar a divorțat în momentul în care ea a rămas însărcinată. Cei doi s-au căsătorit, iar italianul a înfiat-o pe Renata, fiica Gabrielei din altă relație.

Bărbatul a construit o vilă în care s-a mutat cu noua sa familie și lucrurile păreau pe făgașul bun, dar nu era nici pe departe așa. Italianul era un tată și un soț sever, iar episoadele de violență nu au lipsit, dovadă fiind și plângerile pe care Gabriela le-a depus la poliție în ultimii ani.

Se temea că va rămâne fără casă

Cei doi erau în proces de divorț, iar decizia finală urma să se dea chiar luni, în ziua în care Salvatore le-a ucis pe cele două femei.

După ce le-a împușcat de mai multe ori, italianul a sunat la Poliție de la un bar de lângă casa lui, unde a intrat cu cămașa plină de sânge, apoi s-a predat.

Se pare că bărbatul se temea că judecatorii vor decide să îi dea casa fiului său minor, pe care il avea cu Gabriela, și Renatei, fata înfiată. El a fost reținut de polițiști și, cel mai probabil, își va petrece restul vieții în închisoare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.