Fostul președinte al Rusiei și unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Vladimir Putin, Dimitrii Medvedev, a declarat că Rusia este în stare să îi pună la punct pe toți dușmanii țării.

Medvedev, despre dușmanii Rusiei

Fostul președinte rus a declarat că SUA s-ar afla în fruntea comploturilor contra Rusiei și ar alimenta acest val de rusofobie pentru a distruge țara. Medvedev a spus că Rusia este suficient de puternică pentru a face față acestor presiuni.

"Aceasta nu va reuşi: Rusia are forţa de a-i pune la punct pe toţi duşmanii noştri impertinenţi", a afirmat Medvedev.

Medvedev a ocupat funcția de preşedinte al Federaţiei Ruse din 2008 până în 2012, iar în prezent este vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei.

Miercuri, Putin a declarat că operațiunea militară din Ucraina care a început la data de 24 februarie este un succes, iar Kremlinul nu va lăsa ţara să devină un "cap de pod" pentru "acţiuni agresive" împotriva Rusiei.

Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin „criminal de război”

Președintele american Joe Biden l-a numit miercuri pe omologul său rus, Vladimir Putin, drept un „criminal de război” pentru tacticile sale militare barbare din timpul invaziei din Ucraina. Cuvintele șefului SUA au fost calificate de Kremlin drept „inacceptabile și de neiertat”.

„Considerăm că o astfel de retorică din partea unui şef de stat, ale cărui bombe au ucis sute de mii de oameni în întreaga lume, este inacceptabilă şi de neiertat", a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Putin consideră că țările din Occident își doresc distrugerea Rusiei și vor recurge la diverse metode pentru a obține acest lucru.

„Occidentul vrea să ne divizeze societatea (...) să provoace un război civil în Rusia și să folosească a cincea sa coloană pentru a încerca să-și atingă obiectivul. Și există un obiectiv: distrugerea Rusiei”, a afirmat Putin

Citeste si:
Planul de pace în 10 puncte a lui Zelenski. Putin: „Ucraina poate...
Planul de pace în 10 puncte...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.