Volodimir Zelenski a cerut țărilor NATO să închidă spațiul aerian pentru Rusia, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, iar sute de mii de oamenii și-au părăsit țara de frica războiului, unii au rămas să lupte și și-au pierdut viața, iar alții rezistă eroic.

Volomidir Zelenski, mesaj critic către NATO

Președintele Ucrainei nu a primit susținerea de care se aștepta, iar în urmă cu doar câteva ore a transmis un mesaj critic pentru NATO. Volodimir Zelenski a afirmat că deși ei știu că Rusia își dorește să continuie războiul și că vor muri și mai mulți oameni, nu vor să închidă spațiul aerian pentru armata care i-a atacat în urmă cu zece zile.

Mai mult de atât, acesta a afirmat că oamenii care vor muri pe tot parcursul nopții o vor face din cauza lor și a slăbiciunii de care au dat dovadă. Plin de furie, Volodimir Zelenski a spus că li s-au trimis din partea NATO 50 de tone de combustibil, că nu au la ce să le folosească și a făcut câteva afirmații emoționante pe marginea acestui subiect. El a mai spus și că nu acesta este NATO pe care și l-au dorit și anume cel care să nu intervină într-o asemenea situație.

La finalul discursului, Zelenski le-a spus celor de la NATO ca măcar să își apere țările, dacă nu fac absolut nimic pentru ei.

”Ei (NATO) știu că Rusia vrea să continue războiul în Ucraina, știu că vor mai muri oameni, dar oricum refuză să introducă no-fly zone deasupra Ucrainei.

Țările NATO au inventat narativul ca no-fly zone ar declanșa un război al Rusiei împotriva NATO.

Sunteți obligați să vă gândiți la oamenii care vor muri în această noapte din cauza voastră, din cauza slăbiciunii voastre. Tot de ce a fost în stare NATO azi e să achiziționeze 50 tone de combustibil pentru Ucraina. Ce sa facem cu asta, să ardem Memorandumul de la Budapesta? Oare ăsta este NATO pe care ni l-am dorit?

Azi liderii NATO au dat undă verde pentru continuarea bombardării orașelor Ucrainei. Nu știu pe cine puteți să apărați. Apărați-vă măcar țările voastre. Pe noi nu ne cumpărați cu litru de benzină pentru un litru de sânge de al nostru. Sânge vărsat pentru Europa noastră comună. Pentru libertatea noastră comună. Pentru viitorul nostru comun", a transmis Volodimir Zelenski, pe internet.

Citeste si:
Planul de pace în 10 puncte a lui Zelenski. Putin: „Ucraina poate...
Planul de pace în 10 puncte...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Martie 2022 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.