„Servant of the People” (Slujitorul poporului) este serialul pe care l-a regizat președintele Ucrainei, Voldomir Zelenski, dar și cel în care acesta joacă rolul principal. În urma războiului izbucnit în țara vecină în urmă cu nouă zile, serialul a devenit celebru în toată lumea, iar o televiziune din România a decis să îl cumpere alături de multe alte televiziuni din întreaga lume.

„Slujitorul poporului”, în curând pe Pro TV

Compania de distribuție Eccho Rights a declarat că serialul care îl are în rolul principal pe Volodimir Zelenski a fost cumpărat de mai multe televiziuni, printre care se află și Pro TV. În curând, acesta va putea fi urmărit de întreaga lume, iar oamenii susțin în comentarii că este o mișcare bună din partea postului.

„În calitate de distribuitori internaționali ai serialului ‘Servant of the People’, creat de președintele Zelenskiy și care îl are în rol principal, poziția Eccho Rights este că cel mai bun sprijin pe care industria globală de televiziune îl poate oferi Ucrainei astăzi este să împărtășească această poveste. Serialul este o comedie, dar și un document important de unde provine Zelenskiy. Președintele său fictiv este un om normal, care își dezvoltă rolul de lider eroic și adorat. În timp ce scenariul lumii reale cu care se confruntă Zelenskiy și poporul ucrainean este mult mai sumbru și îngrozitor decât comedia serialului. Există paralele evidente cu situația din lumea reală, iar „Servant of the People” este o piesă fascinantă, importantă și istorică a televiziunii.”, a transmis Eccho Rights, potrivit tvmania.ro.

În acest serial, Volodmir Zelenski joacă rolul lui Vasili Petrovici Goloborodko, un profesor de liceu care a devenit președintele țării, după ce videoclipul filmat de un elev în care denunța corupția din Ucraina a devenit viral.

Serialul a avut un succes imens în Ucraina și este cel datorită căruia Zelenski a reușit să le câștige și mai tare admirația oamenilor. ajungând președinte și în viața reală. Unii spun că și-a jucat rolul vieții, iar oamenii din întreaga lume sunt interesați să îl urmărească.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2022 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.