Rapperul american Flo Rida va cânta alături de Senhit, reprezentanta statului San Marino, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision.

Rapperul a colaborat cu Senhit la înregistrarea piesei „Adrenalina", care va deschide cea de-a doua semifinală a competiţiei.

A existat o anumită incertitudine legată de prezenţa starului american la Rotterdam, însă el a sosit în cele din urmă marţi în Olanda.

În timpul repetiţiilor, o dublură a interpretat secvenţa de muzică rap inclusă în piesa cântăreţei Senhit.

La începutul acestui an, Flo Rida a dezvăluit pentru Radio 1 Newsbeat că nu ştia absolut nimic despre concursul Eurovision înainte de a fi contactat şi invitat să înregistreze un refren rap pentru acea piesă.

„Echipa lui Senhit a contactat echipa mea. Cântecul nostru are multă energie, iar eu iubesc acest lucru", a declarat starul rap, citat de Agerpres.

Prin prezenţa lui pe scena concursului Eurovision, cântăreţul american va ajuta o artistă care concurează pentru unul dintre cele mai mici state din lume.

Retail jobs

„A fost foarte greu să păstrăm secretul. El este un artist uimitor şi a făcut o treabă minunată cântând în piesa mea. Este o potrivire perfectă. Pe durata celor trei minute pe scenă, vom face un concert uriaş", a declarat la rândul ei cântăreaţa Senhit.

Pentru a putea să urce pe scenă, Flo Rida va trebui să facă teste COVID-19 la fiecare 48 de ore. Dacă rezultatele sunt negative, atunci artistul american va putea să pătrundă în sala Ahoy din Rotterdam, unde are loc concursul Eurovision.

San Marino ocupă locul al cincilea în clasamentul celor mai mici ţări din lume şi a participat de 10 ori la Eurovision.

Cea mai bună performanţă a statului San Marino la concursul Eurovision a fost obţinută în 2019, când cântăreţul Serhat s-a clasat pe locul al 19-lea cu piesa „Say Na Na Na" în finala competiţiei.

Citeste si:
Kidd Creole, declarat vinovat de uciderea unei persoane. Rapperul...
Kidd Creole, declarat vinovat...

Reprezentanta San Marino din acest an, Senhit, a mai reprezentat o dată această ţară în 2011, dar atunci nu a reuşit să se califice în finala concursului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.