Cunoscutul cântăreţ venezuelean Henry Stephen a murit luni de COVID-19 la vârsta de 79 de ani, au anunţat autorităţile venezuelene.

„Astăzi a plecat dintre noi Henry Stephen, un artist complet. Ne vom aminti întotdeauna de „Mi limón, Mi limonero”, o legendă a muzicii populare venezuelene. Moştenirea lui rămâne cu noi", a declarat preşedintele venezuelean Nicolas Maduro pe Twitter.

În 1968, piesa sa „Limon, Limonero" a traversat Atlanticul pentru a deveni piesa verii în Spania şi a cunoaşte succesul la nivel mondial. În 1974, Stephen a primit un disc de aur, celebrând peste un milion de discuri vândute.

Vedetă în ţara sa, Henry Stephen a fost şi actor în mai multe seriale de televiziune.

Venezuela, o ţară cu 30 de milioane de locuitori, s-a confruntat de la începutul lunii martie cu un al doilea val de COVID-19, în special cu varianta braziliană.

De la începutul pandemiei, ţara a înregistrat 165.000 de cazuri de COVID-19, dintre care peste 20.000 în luna martie, şi circa 1.700 de decese provocate de această boală, scrie Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.