Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini ai săi din rasa Bulldog Francez, Koji şi Gustav, furaţi în timpul unei altercaţii violente în Los Angeles soldate cu rănirea gravă a unui bărbat.

Lady Gaga, care se afla în Roma unde lua parte la turnarea unei pelicule în momentul furtului, nu a comentat personal pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat că doi câini din rasa Bulldog Francez au fost furaţi sub ameninţarea armei de la un bărbat de 30 de ani, pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood, miercuri seară.

Bărbatul, identificat în mai multe relatări mass-media ca fiind persoana angajată să plimbe câinii vedetei, a fost împuşcat cu un pistol semi-automat şi se află în stare critică, a mai precizat LAPD.

Un al treilea câine, Miss Asia, a fugit şi a fost recuperat ulterior.

Incidentul este cel mai recent dintr-o serie de furturi ale unor câini din rasa Bulldog Francez săvârşite prin folosirea violenţei în Statele Unite în ultimele luni.

În ianuarie, o femeie din San Francisco a fost atacată sub ameninţarea armei de mai multe persoane care au furat un pui de Bulldog Francez. În octombrie, cinci pui au fost furaţi sub ameninţarea armei de la un crescător din Carolina de Nord.

Câinii din rasa Bulldog Francez, cunoscuţi pentru aspectul aplatizat al botului, pot fi vânduţi deseori contra unor sume de mii de dolari pentru un exemplar şi au fost de multă vreme ţinta hoţilor întrucât sunt valoroşi şi dificil de crescut, a spus Brandi Hunter, o purtătoare de cuvânt a Asociaţiei Chinologice Americane. Asociaţia le recomandă posesorilor să evite publicarea de fotografii cu aceşti câini pe reţelele de socializare, în special dacă imaginile sunt însoţite de informaţii referitoare la domiciliul stăpânilor.

Un element de noutate referitor la furturile recente este nivelul de violenţă folosit în timpul atacurilor, a spus Andy Lopez, vicepreşedinte al Bulldog Rescue Network, o asociaţie naţională cu sediul în Connecticut.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Lopez a mai spus că a instalat camere de supraveghere pe proprietate pentru a-şi proteja câinii împotriva hoţilor şi animalelor de pradă.

O sursă apropiată cântăreţei a spus că Lady Gaga încurajează persoana care se află în posesia câinilor să contacteze adresa de e-mail kojiandgustav@gmail.com pentru a-i înapoia animalele şi a revendica recompensa, fără a fi nevoită să ofere vreo justificare, anunță Agerpres.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.