Stellantis NV, compania care fabrică maşinile Jeep, a confirmat retragerea temporară a unei reclame în care apare Bruce Springsteen, la câteva ore după ce s-a aflat că artistul a fost arestat în noiembrie anul trecut pentru conducere în stare de ebrietate.

„Ar fi nepotrivit să comentăm detaliile unui subiect despre care am citit şi pe care nu îl putem confirma. Dar este totuşi corect să suspendăm temporar reclama până când se vor stabili faptele", au declarat miercuri pentru mass-media un purtător de cuvânt al mărcii Jeep, potrivit Agerpres.

„Mesajul de unitate adresat comunităţii este mai relevant ca oricând", a subliniat sursa, referindu-se la mesajul transmis de cantautor în spotul publicitar. „Cum este şi mesajul că a bea şi apoi a conduce este inacceptabil", a precizat reprezentantul acestei mărci de maşini.

Bruce Springsteen a fost arestat la 14 noiembrie pentru conducere în stare de ebrietate în parcul naţional Gateway National Recreation Area, situat în localitatea Sandy Hook, din statul său natal New Jersey, au informat miercuri mass-media locale.

Poliţia a prezentat trei acuzaţii împotriva artistului în vârstă de 71 de ani: conducere imprudentă, consum de alcool într-o zonă inaccesibilă publicului şi conducere în stare de ebrietate. Potrivit unui reprezentant al Serviciului Parcurilor Naţionale, „Springsteen a cooperat de-a lungul procesului".

Artistul urmează să se prezinte în faţa unui tribunal în următoarele săptămâni pentru a răspunde acuzaţiilor.

Arestarea lui Springsteen a fost făcută publică la câteva zile după ce artistul a fost vedeta uneia dintre reclamele pentru marca de autoturisme Jeep, prezentate în timpul competiţiei Superbowl, unul dintre cele mai importante evenimente sportive din SUA.

În spotul publicitar cu durata de două minute, Springsteen apare la bordul propriul său Jeep CJ-5 din 1980, făcând un apel la unitatea compatrioţilor săi în faţa scindării politice profunde care există în prezent în ţară.

Citeste si:
Șase elevi din Argeș au venit în stare de ebrietate la ore. Ce...
Șase elevi din Argeș au venit...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Februarie 2021 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.