Cazul fetiței care a murit sufocată în urma unei provocări pe TikTok continuă să stârnească emoții în Italia. O prietenă a copilei este audiată. Micuța Antonella va fi înmormântată marți, în biserica unde urma să primească prima împărtășanie. în luna mai.

Marți este ziua în care familia și prieteni își iau rămas bun de la Antonella Sicomero, fetița din Italia care a murit sufocată în urma unei provocări pe TikTok, scrie La Repubblica.

Ancheta continuă însă, în aceste zile fiind audiați prietenii copilei de 10 ani, inclusiv o prietenă și sora fetiței. Dispozitivele electronice și celulare ale persoanelor apropiate de Antonella au ajuns, de asemenea, sub sechestru.

„Să așteptăm rezultatele investigațiilor, dar vreau să spun că nu i-am dat eu cureaua respectivă fiicei mele”, a spus tatăl Antonellei, Angelo Sicomero.

Până acum se știe că în ziua cu pricina fetița le-a spus părinților că urma să facă duș. Când tatăl se întoarce de la serviciu, are obiceiul de a-și lăsa hainele în baie și este posibil ca Antonella să fi găsit cureaua chiar acolo. Ceea ce s-a întâmplat înainte ca fata să-și strângă cureaua în jurul gâtului este în centrul anchetei.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

În seara în care Antonella a fost de acord să participe la acel joc absurd, telefonul ei mobil, pe care l-a primit în dar de la părinți pentru a zecea aniversare, se afla pe raftul oglinzii din baie. Investigațiile urmează să stabilească dacă fetița făcea un video sau dacă era în direct cu cineva. Cert este că fetița nu a mai reușit să slăbească puterea curelei din jurul gâtului și a căzut la pământ fără viață.

Ea a fost găsită de o surioară, o fetiță de 5 ani.

Ipoteza conform căreia fata ar fi participat la „Blackout challenge” a fost avansată de anchetatori când au aflat că Antonella era foarte activă pe rețelele de socializare. Atât de activă încât avea zece profiluri Instagram și trei conturi Facebook.

Părinții au decis să îi dăruiască telefonul mobil după ce copila a luat telefonul mamei și a descărcat TikTok.

Citeste si:
Mălina Olinescu s-a sinucis la fel ca tatăl ei. Mama Doina Spătaru...
Mălina Olinescu s-a sinucis...

„Făcea balet, urmărea tutoriale de machiaj și coafură, cânta”, declara Angelo Sicomero.

Cu toate acestea, ceva din viața sa virtuală nu a mers bine. Cineva a împins-o spre acel joc, poate un coleg care nu a înțeles pericolul sau un adult? Sunt întrebări la care vor primi răspuns anchetatorii.

Micuța este înmormântată la ora 11.00 în biserica Magione.

„Aici urma să primească prima împărtășanie în luna mai”, spune un unchi.

Citeste si:
Mădălina Manole, artista care s-a sinucis chiar de ziua ei! „Fata...
Mădălina Manole, artista care...

Fetița din Palermo a murit asfixiată în urmă cu câteva zile, informațiile de până acum ducând la ipoteza că participa la o provocare numită „jocul cu eșarfa” pe TikTok.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2021 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.