Kim Kardashian a primit un val de critici aspre pe rețelele de socializare, după ce a închiriat un avion privat pentru a-și sărbători împlinirea vârstei de 40 de ani pe o insulă tropicală, potrivit Agerpres, citat de Digi24.

În plină pandemie, Kim Kardashian a dorit să își sărbătorească ziua într-un mod unic care a atras imediat atenția oamenilor din mediul online. Potrivit site-urilor tabloide E! şi TMZ, aceasta a ales să plece alături de surorile ei Khloe, Kourtney şi Kendall Jenner la bordul unui avion Boeing 777 din Los Angeles către Tahiti. La eveniment nu a lipsit soțul lui Kim, rapperul Kanye West.

„Înainte de COVID-19, cred că niciunul dintre noi nu s-a bucurat cu adevărat de luxul de a putea călători şi de a fi împreună cu familia şi prietenii într-un mediu sigur", a scris ea, publicând fotografii din „călătoria în care am putut pretinde, pentru o scurtă perioadă de timp, că lucrurile sunt normale".














40 and feeling so humbled and blessed. There is not a single day that I take for granted, especially during these times when we are all reminded of the things that truly matter. For my birthday this year, I couldn’t think of a better way to spend it than with some of the people who have helped shaped me into the woman I am today. Before COVID, I don’t think any of us truly appreciated what a simple luxury it was to be able to travel and be together with family and friends in a safe environment. After 2 weeks of multiple health screens and asking everyone to quarantine, I surprised my closest inner circle with a trip to a private island where we could pretend things were normal just for a brief moment in time. We danced, rode bikes, swam near whales, kayaked, watched a movie on the beach and so much more. I realize that for most people, this is something that is so far out of reach right now, so in moments like these, I am humbly reminded of how privileged my life is. #thisis40

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

„Am dansat, am mers cu bicicleta, am înotat în apropiere de balene, am mers cu caiacul, am urmărit un film pe plajă şi multe alte lucruri. Îmi dau seama că pentru majoritatea oamenilor este ceva inaccesibil în acest moment, aşa că, în momente ca acestea, pot vedea ce viaţă privilegiată am", a recunoscut vedeta.

Marea petrecere aniversară a stârnit multe critici în mediul online, oamenii considerând că este un gest total lipsit de compasiune, raportându-ne la criza economică și sanitară în care ne aflăm.

„Minunat, oamenii au fost nevoiţi să-şi ia rămas bun la telefon de la cei dragi care mureau singuri în spital. Dar este OK să postezi această călătorie super pe reţelele sociale în timp ce lumea suferă. Plină de compasiune şi bun simţ, într-adevăr!", a reacţionat un utilizator al aplicației Instagram la postarea lui Kim.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

„Eşti atât de insensibilă, încât nu-ţi dai seama că majoritatea oamenilor nu vor să audă despre asta în timpul celei mai grave recrudescenţe de COVID? Oamenii merg la banca de alimente, nu pe insule private", a scris pe Twitter artistul Peter Frampton.

Deși a adunat foarte multe critici, fotografia publicată de Kim a strâns 4 milioane de aprecieri în doar câteva ore.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.