Două avioane s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit în lacul Coeur d'Alene din Idaho. În urma tragediei care a avut loc duminică, au fost descoperite două persoane decedate, iar alte șase sunt date dispărute.

„Conform rapoartele inițiale, s-a constatat că în total erau opt pasageri și membri ai echipajului în cele două avioane. În acest moment se crede că nu există supraviețuitori”, a declarat Biroul Șerifului din Kootenai County. Printre victime se numără adulți și copii.

Până la acest moment, anchetatorii nu au stabilit cauza coliziunii. Avioanele s-au scufundat la 40 de metri sub apă după ce s-au prăbușit în lac, se mai arată în declarație, potrivit Reuters.

Presa locală a relatat că Administrația Federală a Aviației și Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor investighează coliziunea și că una dintre aeronavele implicate în coliziune ar fi fost un Cessna 206.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.