39 de persoane, între care elevi și membri ai corpului profesoral, au fost rănite în timpul unui atac cu cuțitul lansat chiar de către un angajat.

Victimele au fost rănite în timpul unui atac asupra școlii primare Wangfu, din Wuzhou, China. Atacul a avut loc în cursul dimineții de joi, în jurul orei locale 8:30.

Un raport preliminar transmis de urgență de către autorități arată că 8 ambulanțe au fost trimise la fața locului și că persoanele rănite au fost transportate la spitalele locale.

Atacatorul ar fi Li Xiaomin, un paznic în vârstă de 50 de ani, ce lucrează chiar la școala în care a intrat cu cuțitul. Poliția l-a arestat deja pe acesta.

Autoritțile spun că se concentrează pe tratarea victimelor atacului. Conform poliției, 37 dintre victime au suferit doar răni minore, în timp ce două persoane au răni mai grave. Din fericire, însă, nimeni nu are răni care să îi pună în preicol viața.

Identitatea celor două persoane rănite mai grav este încă necunoscută. Poliția nu poate confirma dacă e vorba despre directorul școlii și un alt elev, așa cum s-a vehiculat inițial, arată globaltimes.cn.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.