Două adolescente au fost ucise de către familie, victime ale ”crimelor de onoare”, după ce acestea au apărut într-un filmuleț ajuns pe rețelele sociale.

Cele două tinere, cu vârste de 16 și 18 ani, au fost ucise în satul Shaam Plain Garyom, din Pakistan. Doi bărbați au fost arestați în legătură cu crimele, unul dintre aceștia fiind tatăl unei victime, iar celălalt fiind fratele celeilalte victime.

Cele două au fost victime ”crimelor de onoare”, fiind ucise pentru că ar fi dezonorat numele familiei.

Acestea au fost ucise după ce pe rețelele sociale a apărut un videoclip în care cele două tinere, alături de o altă fată, apar în compania unui tânăr. Filmulețul are mai bine de un an vechime, însă abia în ultimele săptămâni a apărut pe interet și a dus la crimele de joia trecută.

Poliția încearcă acum să afle cine sunt cea de-a treia fată, dar și tânărul din videoclip, pentru a îi putea proteja de alte repercusiuni.

Amnesty International subliniază că multe femei sunt ucise în cadrul practicilor de ”crime de onoare.” Activiștii arată că între 900 și 1.000 de fete și femei sunt ucise în fiecare an în Pakistan, din această cauză, arată dailymail.co.uk.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.