Cuplul a evitat spațiul public în perioada petrecută în Los Angeles, dar presa americană scrie că aceștia au reuşit să se strecoare nevăzuţi din locuinţa lor şi să le ofere mâncare rezidenţilor din L.A. afectaţi de pandemia de Covid-19.

Ducii de Sussex au făcut voluntariat la Project Angel Food, o organizaţie non profit din Los Angeles, care are ca scop pregătirea și livrarea alimentelor către bolnavii cronici care nu au posibilitatea de a se deplasa singuri la cumpărături.

Fondatorul Project Angel Food susține că numărul celor care au nevoie de ajutor a crescut considerabil de la izbucnirea pandemiei de Covid-19 şi peste 70 de persoane sună zilnic pentru a cere ajutor.

Ce doi s-au oferit voluntari în duminica de Paşte, pentru a ajuta la distribuirea pachetelor cu mâncare către persoanele care au cerut acest lucru.

Unul dintre cei care au primit mâncarea de la cuplul regal britanic a povestit că nu şi-a dat seama cine sunt cei doi decât după ce aceştia au plecat deja de la uşa sa.

”Erau îmbrăcaţi casual, nu aşa cum s-ar aştepta cineva să-i vadă”, a declarat pentru CNN, Richard Ayoub, fondatorul Project Angel Food.

Proiectul Angel Food este una dintre primele organizaţii caritabile susţinute oficial de ducii de Sussex după ce au renunţat la îndatoririle regale pe 31 martie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Aprilie 2020 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.