Apar noi întrebări cu privire la posibilitatea transmiterii coronavirusului de la om la animale, după ce un tigru a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Grădina Zoologică din Bronx, New york, are de-a face cu un prim caz de animal infectat cu virusul Covid-19.

Instituția a transmit acest mesaj în cursul zilei de duminică și a făcut câteva precizări. Astfel, un îngrijitor infectat cu acest virus ar fi transmis felinei boala. Respectivul era asimptomatic la momentul transmiterii.

Nadia are patru ani și este un tigru malaezian în vârstă de patru ani. În prezent, aceasta are câteva simptome ușoare, iar oficialii grădinii zoologice se așteaptă la o recuperare completă, arată hotnews.ro.

Reprezentanții grădinii zoologice spun că au testat felina după ce și-au luat toate măsurile de precauție. De asemenea, aceștia vor împărtăși toate noile cunoștințe dobândite despre virus, pentru a spori înțelegerea asupra acestuia, mai ales că vorbim despre o transmitere confirmată de la om la animal.

În informațiile date de grădina zoologică, se mai arată că pofta de mâncare a animalului a scăzut, dar că se descurcă bine datorită îngrijirii de care au parte.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Aprilie 2020 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.