Companiile aeriene au fost lovite din plin de pandemia de coronavirus și de restricții, astfel că pe lângă zborurile suspendate, există și zboruri fără pasageri.

Companiile aeriene au foarte mult de suferit din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Unele dintre ele ar putea chiar să intre în faliment, până la finalul acestei crize.

O mulțime de zboruri au fost suspendate complet, în vreme ce unele încă zboară cu un număr limitat de pasageri.

Unul dintre aceste zboruri este cel dintre Washington și New Orleans, care a avut un singur pasager, cu toate că altfel ar fi fost plin, în condiții normale.

În imaginea surprinsă nu se află niciun pasager, ci doar o însoțitoare de zbor ce așteaptă ca zborul să înceapă. Pasagerul de la bordul avionului nu apare în fotografie, deoarece Carlos Barria era chiar fotograful care a surprins această imagine.

A flight attendant waits for the departure of a one-passenger flight between Washington and New Orleans on Friday. The one passenger? The photographer. . 📷 Carlos Barria / @reuters

A post shared by NBC News (@nbcnews) on


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Aprilie 2020 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.