Radiografia unei persoane infectate cu Covid-19 arată efectul dramatic pe care îl are virusul asupra plămânilor pacienților.

Un pneumolog din Spania a postat pe Twitter radiografia unui pacient în vârstă de 28 de ani care a făcut o formă gravă de coronavirus. Radiografiile sunt realizate la doar trei zile distanță și arată gradul de degradare a plămânilor.

"Pentru cei care se cred invincibili și continuă să iasă în parc, ignorând ordinele de a ramâne în casă, acestea sunt radiografiile unui tânăr de 28 de ani intubat la Terapie Intensivă în spitalul meu cu coronavirus. Indiciu: plămânii sunt negri, albul este pneumonie, "a scris pneumologul pe rețeaua de socializare.

Citeste si:
Viorel Cataramă va organiza două sesiuni de testare gratuită pentru...
Viorel Cataramă va organiza...

Situația a luat o turnură dramatică în Spania unde numărul deceselor este în creștere. Peninsula iberică se apropie tot mai mult de recordurile din Italia.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.