Presedintele american Donald Trump a fost huiduit duminica de spectatori, in timp ce asista in compania sotiei sale, Melania, la cel de-al cincilea meci de baseball din World Series la Washington, informeaza luni AFP.

Spectatorii au inceput sa huiduie atunci cand imaginea lui Donald Trump a fost difuzata pe un ecran urias. Ecranul a aratat apoi soldati prezenti in tribune si huiduielile au incetat, insa spectatorii au inceput atunci sa scandeze sloganul "Lock him up!" (Inchideti-l!) la adresa presedintelui.

"Lock him up!" este un slogan clasic al celor care participau la mitingurile lui Donald Trump impotriva lui Hillary Clinton, rivala sa democrata in timpul alegerilor prezidentiale din 2016. Adversarii lui Trump au intors acest slogan impotriva lui.

Donald Trump este vizat de o ancheta parlamentara menita sa-l destituie. Parlamentarii democrati incearca sa demonstreze ca presedintele republican a facut presiune asupra Kievului pentru a obtine informatii compromitatoare cu privire la fostul vicepresedinte american, Joe Biden, pana acum creditat cu sanse mari in a-l infrunta in alegerile prezidentiale din 2020, scrie Agerpres.

Donald Trump sustine ca nu a facut astfel de presiuni si compara procedura de destituire care-l vizeaza cu un "linsaj".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.